skip to Main Content

O nama

Mi smo ML Forest

Naša misija

Razviti posao i postati glavni dobavljač outdoor opreme, širom balkana. Fokusirati ćemo se na mrežu/kanale koja dostavlja  kvalitetu naše usluge i proizvoda, na najučinkovitiji način, našim korisnicima. Cilj nam je da osiguramo izvanrednu uslugu te podržimo kupce sa održavanjem beskonkurentnih cijena.

Da bi osiguro stalan rast i uspjeh kompanije ML forest je usvojio sljedeće načela :

Integritet

Pridržavati se bez kompromisa najviših osobnih i profesionalnih etičkih standarda. Naša najveća prednost je stručno osoblje čija je strast za ovu industriju velika i koji imaju znanje.

Kvalitetni proizvodi

Politika za koju se zalaže Archer-balkan je osigurati raznolikost ponude veoma kvalitetnih proizvoda sa odličnom cjenom koja će premašiti očekivanja kupaca. Redovno ćemo širiti asortiman dodatne opreme, kako bi našim klijentima pružili kvalitetne proizvode koji su im potrebni.

Kvaliteta usluga

Učiniti klijenta sretnim, to je ono što je naš posao. Vjerujemo da je važno staviti kupca u centar svega što mi radimo. Trudimo se biti inovativni i odgovoriti na vrijeme na promjenjive potrebe naših kupaca.

Pouzdanost

Nećemo obećavati ono što ne možemo ostvariti, već nastojimo biti pouzdani u svako vrijeme. Stalno pratitimo rad i rokove isporuke u skladu s našim pristupom kupac je uvijek u pravu.

Search